tiistai 6. lokakuuta 2009

Defendo

Peruskurssi

Kurssin tavoitteena on tehdä harrastajasta Hard target, suomeksi tämä tarkoittaa henkilöä, joka väkivaltatilanteessa osaa puolustaa itseään tehokkaasti. Kurssilla opetetaan itsepuolustuksen perustaidot ja lannistumaton asenne. Defendo sopii loistavasti niille joita ei kiinnosta tarpoa loputtomassa tekniikkaviidakossa: yhteen ongelmaan on yksi ratkaisu. Defendo on itsepuolustuslajien "junan vessa": yksinkertainen, karu ja toimiva. Näin ollen Defendo sopii loistavasti harrastajan ensimmäiseksi (ja ainoaksi) itsepuolustuslajiksi.

Peruskurssi on suunnattu tavallisille sukankuluttajille, joten ilman huippukuntoakin pärjää.

Valkeakosken Heraclesin Defendo-opetuksen korkeasta tasosta kertoo, että Suomessa olevista kolmesta I.D.D.I -kouluttajista (International Division Of Defendo Instructors)kaksi ovat Valkeakoskelta (Jussi Jokinen ja Petteri Kantola)

I.D.D.I (International Division of Defendo Instructors) tasoasteen jäsenet kouluttavat Defendoa maanlaajuisesti ja kuuluvat Defendo Alliance kehitysryhmään. I.D.D.I. ryhmän jäsenten tehtävä on kehittää Defendoa, ja varmistaa sen laadun ja korkean tason säilyminen. Ryhmä matkustaa kouluttamassa kansainvälisesti, sekä kerää tietoa eri maiden kamppailullisista ominaispiirteistä. Ryhmän jäsenet voivat viedä, Defendon kehitystä eteenpäin myös muilla tahoilla taaten Defendon laadun ja kehittymisen. Jokaisella I.D.D.I. tason omaavalla henkilöillä on erittäin vankka ammatillinen opetustausta kamppailulajeista, sekä tietotaito turvallisuusalojen eri osa-alueista.
0 Comments:

Post a Comment 

blogger templates | Make Money Online